Opiniones

Hablan nuestros alumnos

Noelia Trillo Navarro
Noelia Trillo Navarro
2024-05-31
Mi preparadora es excelente. Además te dan herramientas y formación muy completas. Estoy muy contenta y agradecida. La recomiendo, sin duda
Laia Font Costa
Laia Font Costa
2024-05-28
La meua experiència ha sigut molt bona. Les mestres són expertes i ofereixen materials actualitzats. L’ambient és molt positiu i proper. Recomane aquesta acadèmia 100%
Lucia Nadal Lopez
Lucia Nadal Lopez
2024-05-27
Recomiendo 100% la academia, los temas están muy bien resumidos, los contenidos se presentan muy organizados y la atención es directa y continua. Yo me he preparado con el grupo de Ángela, Ángela explica muy bien los temas (de manera resumida y clara, con técnicas de estudio y nuevas ideas), en los supuestos ofrece muchas ideas innovadoras y en la programación es el año que más tranquila y preparada me siento, sin duda repetiría.
Lydia Lora González
Lydia Lora González
2024-05-21
Alumna d'aquest curs 23-24 per primera vegada i molt contenta amb el tracte, l'atenció i l'amabilitat no sols per part d'Arantxa, sinó també de la meua tutora i preparadora Isa, ja que en tot moment han estat no sols al meu costat, sinó al de totes les integrants del meu grup. Ha estat una experiència molt gratificant, temari actualitzat, innovador i a més classes online amb grups interactius on s'aporten moltes idees, consells i experiències per enriquir encara més el temari, els supostos i la programació. A més a més, he realitzat tutories trimestrals amb la meua preparadora i no sols això, sinó que ha estat en tot moment per a qualsevol dubte, circumstància o nerviosisme siga el dia que siga i ho ha resolt de la millor manera i el més prompte possible, al igual que Arantxa. Molt recomanable per l'atenció, mètodes de treball amb correccions setmanals del treball personal i moltíssima innovació a les formacions durant tot el curs, de veritat que aquest equip fa un molt bon treball dia a dia.
Laura Vivancos
Laura Vivancos
2024-05-16
He estado durante dos años preparándome en esta academia pero por circunstancias personales no pude continuar con la formación, en ningún momento me pusieron un impedimento todo lo contrario, intentaron ayudarme en todo lo posible y en cuanto a sus preparadores son todos geniales, se adaptan a ti y siempre están actualizados! Repetiré sin dudarlo
Ana Barbera
Ana Barbera
2024-05-16
No dudé en elegir innova cuando hicieron las charlas, y sin ninguna duda, un acierto. Innova para mí ha sido más que una academia, está al lado siempre (que eso es muy importante) y no solo la clase semanal, durante la semana responden dudas, corrigen, formaciones puntuales pero de gran interés. Tanto Arancha, como Andrea mi preparadora como todo los ponentes que han hecho formaciones , gracias por enseñar tanto y hacerlo tan fácil en este proceso tan estresante. En resumen lo que más valoro y que creo que la hace diferente es: - tutorías trimestrales -Correciones detalladas (caso y programación) - responden a dudas lo más rápido que puedan - formaciones de temas importantes: canva, DUA, evaluación... -Aula virtual -profesorado preparado y coordinado -material impreso, actualizado y fácil de estudiar -oportunidad de seguir la clase online si no puedes acudir
ana climent
ana climent
2024-05-07
Necesitaba un cambio de preparadora y cuando encontré innova la verdad es que tuve miedo al principio pero a día de hoy puedo asegurar que son los mejores. La calidad tan humana de trato, la empatía y la atención personalizada que te ofrecen es una pasada. Los temas, la normativa, todo completamente actualizado y siempre apoyado con documentación extra y formaciones para ampliar más nuestros conocimientos. Por último mencionar a mi profesora Carla ha sido un 10 en este proceso. Sin lugar a duda, los volvería a elegir!
Maria Renart
Maria Renart
2024-05-01
Estic molt contenta amb l’acadèmia i amb la meua preparadora Vanessa. Tornaré a comptar amb vosaltres sens dubte.
Innova Opinion1

 

«Els preparadors de Innova Opositando són un exemple de dedicació, transmeten i s’impliquen.

Recomanable 100%»

Laura

Alumna Innova Opositando

Innova Opinion2

«Cuando decidí meterme en la vida del opositor, y después de buscar y buscar encontré a Innova Opositando. Yo empecé sabiendo lo justo, lo que habíamos aprendido en la carrera. Y gracias a la metodología que utilizaron, explicando desde 0, he conseguido entender y saber la base del Sistema Educativo. Además, al realizar todas las semanas un caso práctico, hace que cojas soltura y estrategias para la resolución de este.»

Bea
Alumna Innova Opositando

Innova Opinion3

«Preparar-se les oposicions amb Innova Opositando ha sigut un procés d’aprenentatge molt positiu.

En sols un any he après a redactar supostos pràctics, partint de que no tenia ni idea de que era un supost, ni de la legislació que hi havia, els protocols, etc.

També, he après a realitzar unitats didàctiques de totes les diferents àrees, que en el grau de Magisteri poc ens ensenyen i baix la meua opinió, és fonamental saber fer una UD per a poder ser un bon mestre.

Respecte als temes, cal dir que són curts, amb tota la informació necessària I fàcils de comprendre»

Ana

Alumna Innova Opositando

Innova Opinion5

«Preparar-me ací ha sigut una decisió inmillorable. Destacaria la seua humanitat, humilitat, dedicació, incondicionalitat, confiança en tu mateix… a banda d’innovació, domini de normativa, supòsits pràctics «diferents» i que van més enllà, professionalitat i proximitat a l’opositor. Sense cap mena de dubte, no m’imagine unes oposiciones sense els preparadors de Innova Opositando al capdavant i com a guia. «

Estefanía
Alumna Innova Opositando

Innova Opinion4

«Tan prompte em vaig enterar que “Innova Opositando” obria les seues portes, ho vaig tindre claríssim i … han superat les meues expectatives. Controlen molt la legislació, m’han ensenyat a enfrontar-me als casos pràctics i els temes són molt originals i preparats per estudiar directament.

Recomanable 100%«

Olga

Alumna Innova Opositando

Innova Opinion6

«Preparar-me a Innova opositando ha sigut la millor decisió que podria haver pres: m’han acompanyat durant tot el procés, amb temes curts i innovadors, amb supostos pràctics amb casuistiques de tot tipus i amb l’elaboració d’una programació innovadora, completa i sobretot realista! He disfrutat compartint experiències perquè compartir és viure i en aquesta acadèmia som una família on regna el respecte, el companyerisme i la il.lusió per complir el nostre somni: ser mestres«

Nuria
Alumna Innova Opositando