Nuestro Equipo - Estefanía
¡¡¡Hola!!! ¡¡¡Volvemos a la carga!!! Seguimos con las presentaciones de nuestro equipo. Hoy le toca a Estefanía!!! 😍
«Hola, companyes i companys, soc Estefania, mestra d’Educació Primària amb especialitat en música, infantil i anglés. He cursat el màster de Musicoteràpia i el màster en desenvolupament infantil i atenció primerenca i m’he format al conservatori professional de música.
Treballe a l’escola pública des de 2016 i durant aquests anys, he pogut aprendre com a docent i millorar la meua pràctica educativa de manera constant en diferents entorns, contextos i tipus de centre (CEIP, escola incompleta en entorn rural, centre de caràcter singular, escola d’adults, aula CIL, etc).
Actualment, la meua tasca docent està centrada en l’etapa de Primària on gaudisc del dia a dia amb l’alumnat posant en marxa diverses propostes de metodologies actives, com ara les estacions d’aprenentatge, les tertúlies literàries dialògiques o els grups cooperatius i tenint sempre present el canvi de mirada, que té com a eix fonamental l’alumnat i les seues emocions, garantint la significativitat dels seus aprenentatges, des d’ una perspectiva empàtica, amb un acompanyament, com a tutora, des del cor.
Aquest curs caminaré amb vosaltres pel camí de la plaça. Aquest camí no serà fàcil, però vos donaré tot el suport des de l’empatia, les meues vivències i tot el que per a mi ha suposat el món de les oposicions.
Tot és possible si ho intentes. Les ganes sempre guanyen!»
Y si tú todavía lo estás pensando… ¡No dudes en contactarnos y únete a nosotr@s! Te haremos ser diferente porque nosotr@s…¡¡Marcamos la diferencia!!😉 💪
⚠️⚠️⚠️ABIERTO PLAZO DE MATRÍCULA PARA EL CURSO 2023-2024. NO DUDES EN PEDIR INFORMACIÓN.⚠️⚠️⚠️
🏫Sedes: Sueca, Valencia, Gandía y Alicante (También modalidad online)
📲Contacto: 627329671
🔴 Síguenos en Facebook, Instagram y Twitter
innova Logo

Preparadora
Innova Opositando