Nuestro Equipo - Albert
¡Y hoy seguimos con Albert!
«Sóc Albert, docent apassionat per l’especialitat de Pedagogia Terapèutica amb experiència laboral al cos de mestres tant en centre ordinari com en específic des d’octubre de l’any 2003 i nomenat funcionari de carrera l’any 2006.
Durant tots aquests anys he participat en nombrosos projectes educatius a través de la creativitat i el joc. Busque el desenvolupament màxim de les competències del meu alumnat treballant la funcionalitat dels aprenentages des de les metodologies actives, la dramatització, la creació d’audiovisuals, l’art, les TIC…
Em declare ferm defensor del Disseny Universal de l’aprenentatge per fomentar la inclusió educativa de tot tipus d’alumnat i del poder transformador de les escoles com agents afavoridors del canvi social.
Si estàs decidit a formar part d’aquest moviment i, com a mi, t’apassiona la docència, aquest és el teu espai. T’espere a Innova opositando on t’ajudaré a aconseguir els teus objectius.»
Y si tú todavía lo estás pensando… ¡No dudes en contactarnos y únete a nosotr@s! Te haremos ser diferente porque nosotr@s…¡¡Marcamos la diferencia!!😉 💪
⚠️⚠️⚠️ABIERTO PLAZO DE MATRÍCULA PARA EL CURSO 2023-2024. NO DUDES EN PEDIR INFORMACIÓN.⚠️⚠️⚠️
🏫Sedes: Sueca, Valencia, Gandía y Alicante (También modalidad online)
📲Contacto: 627329671
🔴 Síguenos en Facebook, Instagram y Twitter
innova Logo

Preparadora
Innova Opositando