Habla nuestro alumnado - Paula
Hoy os traemos a Paula Bosch, otra de nuestras alumnas del curso pasado. Una alumna que nunca había opositado y que, con mucho esfuerzo, sacrificio y constancia sacó una ¡NOTAZA! ¡Te esperamos el curso que viene, Paula!🥰
«Hola a tots, jo sóc Paula, antiga alumna de l’acadèmia Innova i m’agradaria mencionar que estic molt contenta amb l’atenció rebuda i la implicació, en el meu cas d’Arantxa, a l’hora d’explicar detalladament cadascun dels continguts establerts en cada sessió.
En tot moment m’he sentit recolzada i ajudada en l’elaboració dels materials, en la realització dels supòsits pràctics i en les explicacions tan clares dels temes. La veritat és que ho fiquen molt fàcil.
En definitiva, sols tinc paraules positives per descriure la meua experiència en Innova i, sense dubte, tornaria a confiar amb ells perquè són vertaderament professionals.»
¡¡GRACIAS, PAULA!!!😍
Y si tú todavía lo estás pensando… ¡No dudes en contactarnos y únete a nosotr@s! Te haremos ser diferente porque nosotr@s…¡¡Marcamos la diferencia!!😉 💪
⚠️⚠️⚠️ABIERTO PLAZO DE MATRÍCULA PARA EL CURSO 2023-2024. NO DUDES EN PEDIR INFORMACIÓN.⚠️⚠️⚠️
🏫Sedes: Sueca, Valencia, Gandía y Alicante (También modalidad online)
📲Contacto: 627329671
🔴 Síguenos enFacebook, Instagram y Twitter
innova Logo

Preparadora
Innova Opositando